Milliyetçi Hareket Partisi Arnavutköy Teşkilatı 2014 yerel seçimler çalışmalarına hız kesmeden sürdürüyor. Arnavutköy’de 30 Mart Yerel Seçimleri'nin favori partisi olan MHP’nin her türlü etkinliğine binlerce kişi katılıyor.  MHP Arnavutköy ilçe Teşkilat Başkanı Fatih Babacan; MHP Arnavutköy Belediye Başkan Adayı Yüksel EMİR ve Belediye meclis üyesi adaylarının katılımıyla Arnavutköy genelinde destekçileri ile buluştu. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Celal ADAN’ ında katıldığı ve halka yaptığı konuşmada 30 Mart yerel seçimlerde kendilerini desteklemelerini istedi. Arnavutköylünün her türlü sıkıntısına tek tek değinen MHP Belediye Başkan Adayı Yüksel Emir’in bu sefer ki durağı oto sanayicileri oldu. Daha önce servis şoförlerine verdiği kahvaltıyla sorunlularını dinleyen ve bu anlamda bir ilki gerçekleştiren Yüksel Emir, Arnavutköy oto sanayi esnafının sorunlarını dinledi ve Arnavutköy Oto Sanayii'nin sözünü verdi. 

 Arnavutköy oto sanayisine kavuşacak

Çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Milliyetçi Hareket Partisi Arnavutköy Belediye Başkan Adayı Yüksel Emir, hafta sonunu parti bürolarının açılışları ve esnaf sorunlarını dinlemekle geçirdi. Pazar sabahı basın mensuplarının da davetli olduğu Arnavutköylü oto sanayicilerinin sorunlarına çözüm arayışı için bir kahvaltı programına katıldı. Programa MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan da katıldı.  Kahvaltı Programının açılış konuşmasını yapan MHP Arnavutköy İlçe Teşkilat Başkanı Fatih Babacan, katılımcılara teşekkür ettikten sonra; "Arnavutköy için tarihi günlerin yaşandığı bu günlerde esnafın sorunlarını dinlemek bizler için öncelikli meseledir" dedi. Babacan, Yüksel Emir için sanayicilerden destek istedi.

Babacan'dan sonra misafirlerine bir konuşma yapan Başkan Adayı Yüksel Emir, "Bugün burada Arnavutköy'de yaşayan oto sanayicilerinin sorunlarını ki halkın içinde birisi olarak çoğuna da vakıfım- çözme noktasında bir arada bulunuyoruz. Artık Arnavutköy'de halkını,  esnafını dinleyen, onların içine çekinmeden girebilen, dertlerini dinleyebilen bir yönetim işbaşı yapmalıdır. Arnavutköy'de 5 yıldır belediye meclis üyeliği görevim boyunca hep sizlerle içiçe oldum. Bu sebeple hemşehrilerimi çok iyi tanıyorum ve onların sorunlarını çok iyi biliyorum. Artık 31 Mart halkımızın gönül rahatlığıyla 'belediyem var' diyebildiği bir yönetimi hak ediyor. Sizlerin de bu desteği vereceğinizden eminim" şeklinde konuştu.

Adan; 'Türkiye hırsızlardan kurtulmalıdır'

Son konuşmayı yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan ise, daha çok ülke siya- setine değinerek; "Halkını soyan, Müslümanım deyip bir taraftan hırsızlık, yolsuzluk yapan siyasetten Türkiye artık kurtulmalıdır. Alnı secde gören bir anlayış hırsızlık yapıyorsa Türkiye'nin ne duruma geldiğini artık siz düşünün. Bunu genelde de, yerelde de gerçekleştiren bir anlayış, Arnavutköy'de yönetime getirilmemesi gerekir. 30 Mart'ta Arnavutköy Belediyesi'ne MHP bayrağını dikin ki Türkiye'nin birliği daha kuvvetli olsun, hırsız, arsız devletten kovulsun. Türkiye, 1 Nisan'da bugünden bin kat daha güçlü şekilde yola devam etsin" ifadelerini kullandı. Bolluca'da partisinin Arnavutköy İlçe Teşkilatı'nca düzenlenen toplantıda konuşan Adan, iktidarın suçüstü yakalandığını öne sürerek, "Siz ne yaparsanız yapın Allah'ın da bir hesabı var" dedi. Adan, 70 gündür Türkiye'nin gündeminin 'hırsızlık ve yolsuzluk' olduğuna dikkat çekti.

'Milletin vicdanından nasıl tahliye olacaklar?' 

Celal Adan, Türkiye'de işsizliğin devam ettiğini, dış politikada problemlerin bulunduğunu, esnafın sorunlarının bitmediğini savunarak, tüm bunlara rağmen bu konuların gündeme gelmediğini söyledi. Gündemde olan çok sayıda iddiaya rağmen hep 'paralel devlet' sözünün arkasına saklanıldığını belirten Adan, eleştirilerde bulundu. Adan, İstanbul merkezli operasyonlardaki tahliyelere değinerek, "Milletin vicdanından nasıl tahliye olacaklar?" dedi.

Bugün Arnavutköy'de halkın MHP'yi iktidara taşıyacağını gördüğünü kaydeden Adan, "Bu noktada siz Arnavutköylülere önemli görevler düşmektedir. Yüksel Emir bizim adayımızdır. Başı dik bir Türkiye için ve adil yönetilen bir yerel yönetim için Yüksel kardeşimize desteklerinizi bekliyoruz" diye konuştu.

Seçim irtibat büroları açıldı

Kahvaltı sonrası MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan ve MHP Arnavutköy İlçe Teşkilatı hep birlikte konvoy halinde ilçedeki 5 ayrı seçim irtibat bürosunun açılışı için harekete geçti. İlk olarak Yeşilpınar Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu'nun açılışı yapıldı. Büyük bir kalabalığın da katıldığı açılış mehter takımı eşliğinde yapıldı. Burada MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, Belediye Başkan Adayı Yüksel Emir, İlçe Teşkilat Başkanı Fatih Babacan ve MHP meclis üyesi adayları hep birlikte basına poz verdi. Yeşilbayır'daki açılışın ardından Ömerli Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu'nun açılışı gerçekleştirildi. Ardından Deliklikaya ve Sazlıbosna seçim irtibat büroları ve son olarak Boğazköy Seçim İrtibat Bürosu'nun açılışı gerçekleştirildi.  Bolluca'da 5 bin kişilik miting MHP heyeti, seçim irtibat bürolarının açılışlarının ardından Bolluca Mahallesi'nde düzenledikleri konser programına katıldı. Konser programı için Bolluca Meydanı kullanılırken katılımın 5 binin üzerinde olduğu açıklandı. Burada da bir konuşma yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, hükümete yüklendi ve ülkenin zorlu bir süreçten geçtiği, Arnavutköy’ün genel sorunlarından haberdar olduğunu belirtti.  Adan, bu zorlukların Milliyetçi Hareket Partisi’nin Arnavutköy’de belediye seçimlerini kazandığı takdirde çözüleceğini söyledi.

 Emir; 'Arnavutköy'ün hizmete ihtyacı var'

Kalabalığa hitap eden MHP Arnavutköy Belediye Başkan Adayı Yüksel Emir, Arnavutköy’de 5 yıl boyunca buz pisti ve hobi bahçesi yapıldığını, bunların güzel şeyler olduğunu fakat Arnavutköy’ün bunlardan daha önemli ve ciddi sorunları bulunduğunu iddia etti ve Başkan Baltacı ile ekibini de eleştirdi. MHP'li Başkan Adayı Yüksel Emir, imar sorununu da dile getirdiği konuşmasında, belediye başkanı seçildiği takdirde imar sorununu ekibiyle birlikte yapacağı çalışmalar doğrultusunda çözeceğini söyledi. Arnavutköy’ün bir oto sanayisinin olmadığını belirten Emir, "Bina altlarında, merdiven altlarında oto sanayi esnafımız Arnavutköylülere hizmet vermeye çalışıyor. Bu her ne kadar sanayicilerin sorunuymuş gibi görünse de aslında hepimizin sorunudur. Arnavutköylü aracının bakımı için İstanbul içine gitmek zorunda kalıyor. Buradaki esnafımız ise daha çok günübirlik ufak tefek arızalara hizmet verebilmekte. Arnavutköy’ü ve oto sanayicilerini hak ettiği oto sanayi sitesine kavuşturacağız” şeklinde konuştu.

'Türk, Kürt, Laz, Çerkez ayrımı yapmayız'

Yüzlerce araç eşliğinde Arnavutköy'deki açılışları gerçekleştiren MHP kadrosu, çok yoğun bir çalışma dönemine girdi. Hemen her gün halkın içine girerek düşünce ve görüşlerini alan MHP Arnavutköy Belediye Başkan Adayı Yüksel Emir, "Arnavutköy'ü inşallah büyük bir güçle alacağız. Artık Arnavut- köylüler kendi içlerinden, kendileri gibi samimi ve sıcak insanlar görmek istiyor. Ben bu konuda halkıma güveniyorum. Arnavutköy'de birlik içinde Türk, Kürt, Laz, Çerkez ayrımı yapmadan tüm halkımıza eşit hizmet edeceğiz. Ben bölgenin sorunlarını çözmek için gerekirse büyükşehir belediyesinin önünde, gerekse Ankara'da sabahlara kadar yatarım ama halkıma söz verdiğim çözümleri almadan dönmem. Biz halk için varız. MHP halk için var. Birlik ve beraberlik için var. Bundan kimsenin kuşkusu, endişesi olmasın" dedi.

Haber: Salih SÜTLAN