OTOPRATİK ARNAVUTKÖY’DE

Hızlı bakım ve lastik merkezi otopratik Arnavutköy’de

Binek ve hafif ticari araçların kullanım ömürleri boyunca ihtiyaç duyabilecekleri ana ürünlerin sunulduğu ve araçlarla ilgili temel bakım hizmetlerinin verildiği mağaza zinciri OtoPratik Gökay Auto büyük bir açılışla Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi Fatih Caddesi, Çardaktepe’ de hizmete girdi.

 





Açılışa çok sayıda davetli Katıldı

OtoPratik Gökay Auto’nun açılışına Ak Parti Sakarya Milletvekilleri Recep Uncuoğlu, Ali İhsan Yavuz, Arnavutköy Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı, İSKİ Genel Müdürü Fatih Turan, Brisa Tüketici Ürünleri Satış Direktörü Yakup Demir, Brisa Perakendecilik Direktörü Oğuzhan Avdan, Brisa Hızlı Bakım Servisleri Uzmanı Hasan Koşar, Brisa Tüketici Ürünleri Avrupa Satış Yöneticisi Can Atamözer,  Sabancı Holding Üst Düzey Yöneticileri, Asımın Nesli Vakfı Başkanı Mustafa Yılmaz, Arnavutköy Belediye Başkan Yardımcıları, Arnavutköy Ak Parti Belediye Meclis Üyesi İbrahim Üzüm, Taşoluk Yeşil Cami Hocası İsrafil Kiracı, Yeniköy Muhtarı Timur Çevik, Arnavutköy Trabzon Dernek Başkan Yardımcısı Kemal Tatlı, STK Temsilcileri ve bölge esnafının yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Kurban kesilip, dualar okunduktan sonra açılan OtoPratik Gökay Auto’nun açılış konuşmasını Arnavutköy Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı yaptı. Daha sonra Ak Parti Sakarya Milletvekilleri Ali İhsan Yavuz ve Recep Uncuoğlu da kısa birer konuşma yaptılar.


Baltacı:" Arnavutköy gelişiyor, daha da gelişecektir.”

Baltacı; Arnavutköy’e, halkın ihtiyacı olan bir mekânın kazandırılmasının mutluluğunu yaşadığını ifade etti. Baltacı, Arnavutköy gelişiyor, bunun gibi güzel müesseselerin açılmasıyla daha da gelişecektir. OtoPratik Gökay Auto işletmecilerini zaten başarılı bulduğunu söyledi. Baltacı," Bunun gibi başarılı yeni işletmeleri de açmak kendilerine nasip olur inşallah. İşletmelerin kalıcılığı müşteri memnuniyetine dayalıdır. Müşterileri memnun etmek önemlidir. Bir gelen bir daha gelsin” diye ekledi.

Baltacı," Yeni açılan OtoPratik Gökay Auto hem mekan olarak güzel, hem de hizmet açısından Arnavutköy’ e çok faydalı olacaktır. Açılan bu işletmenin hayırlı olmasını diliyor ve kazasız belasız bol kazançlı işler diliyorum.” dedi.


Ali İhsan Yavuz "Arnavutköy hızla büyüyor.”

Yavuz," Türkiye bir şantiye sahasına dönüyor, nereye baksanız yeni yatırımlar, yeni inşaatlar görüyoruz. Gelirken Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nden geçtik. Hemen yanı başımızda 3. Havalimanı bulunuyor. Türkiye böyle büyüyor işte, Arnavutköy de büyüyor. Daha da büyüyeceğiz inşallah. Bu duygu ve temenni içinde bu yeni açılan işletmenin hayırlara vesile olmasını dilerim.” dedi.






Recep Uncuoğlu " Otopratik Arnavutköy’e hayırlı olsun”

Uncuoğlu, "Bu iş yeri hayırlı uğurlu olsun nice güzel işlere vesile olsun. Ortaklığınız bereketli, huzurlu ve daim olsun. Otopratik tüm Arnavutköy’e hayırlı olması dileklerimle tebrik ediyor ve tüm katılımcılara iş sahipleri adına da teşekkür ediyorum.”

 







Türkiye’deki Tek Lastik Oteli OtoPratik’ te.

Gerçekleşen açılış sonrası Arnavutköy OtoPratik Gökay Auto İşletmecileri Mustafa Gencali ve Gürkan Yücetürk Türkiye Kent Haber gazetesine özel açıklamalarda bulundular.

Mustafa Gencali, yaptığı açıklamasında şunları söyledi. "OtoPratik zinciri, sahip olduğu Bridgestone ve Lassa markalarıyla Türkiye lastik pazarında lider konumunda olan Brisa Bridgestone Sabancı Lastik Sanayi ve Ticaret AŞ tarafından oluşturulmuştur. OtoPratik giderek hızlanan çağda müşterilere araçları ile ilgili geniş yelpazede ürün ve hizmetleri tek bir noktada sunarak müşterinin hayatını kolaylaştırmak amacıyla oluşturulmuştur.
Bu doğrultuda OtoPratik mağazaları sıcak, samimi özellikler taşıyan, aydınlık ve şeffaf bir atmosferi olan profesyonel altyapısı olan satış ve servis noktaları olarak tasarlanmıştır dedi.’’ "OtoPratik Gökay Auto tüm Arnavutköy halkına hayırlı ve uğurlu olsun.” diye ekledi.

 

Yücetürk; OtoPratik Gökay Auto Egzoz muayenesi yapılan tek adres

Gürkan Yücetürk ise yaptığı açıklamasında şunları ifade etti. "OtoPratik mağazaları Türkiye’nin en gelişmiş ve en hızlı oto bakım servisleri olarak hizmet veren bir kurum bizde bunu Gökay Auto olarak Arnavutköy’e taşıdık. OtoPratik Gökay Auto olarak Arnavutköy’ün en çok ihtiyaç duyduğu bir hizmet alanını buraya taşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu gün açılışını gerçekleştirdiğimiz OtoPratik Gökay Auto’nun açılışına katılan tüm misafirlerimize ayrıca çok teşekkür ediyoruz.







Yücetürk; Otopratik Gökay Auto Lastik, jant, akü, Rot balans, fren Amortisör, yağ bakım ve aksesuar hizmetleri oto lastik otel yapısı ile birlikte egzoz muayenesi alanlarında çok başarılı hizmet alt yapısına sahibiz. Arnavutköy’de tek egzoz muayenesi veren bir firma olduğumuzu da özelikle belirtmek istiyorum.  Otopratik Gökay Auto aynı anda en az üç araca birden hizmet vermeyi olanaklı kılan servis alanı, tüm ürün grupları için yeterli stok alanı, özel olarak tasarlanmıştır. Profesyonel ekibi ve alt yapısı ile Arnavutköy’de bulunan tüm oto kullanıcılarını Otopratik Gökay Auto bekleriz diye konuştu.

 

ÖZEL HABER: Salih sütlan