İSTANBUL, (DHA) – Milli voleybolcu Melissa Vargas, mücevher markasının yeni koleksiyon yüzü oldu. Yeni koleksiyon ile Latin Amerika ülkesi Küba’dan tüm dünyaya yayılan ‘altın zincir’ kültürünün Türkiye’de daha geniş kitlelere ulaştırılması hedeflendi.

Latin Amerika ülkesi Küba’dan tüm dünyaya yayılan ‘altın zincir’ kültürünün Türkiye’deki temsilcisi Monaco Chain by Sözer, A Mili Kadın Voleybol Takımı’nın yıldız ismi, Küba asıllı Melissa Vargas ile koleksiyonlarını zirveye taşımak için özel bir iş birliğine imza attı. Markanın bu iş birliği sonucundaki öncelikli hedefi hem dünyada hem de Türkiye’de yıldızlaşan Melissa Vargas’ın gücü ile “altın zincir” kültürünün Türkiye’de daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlamak. Mücevher markası ayrıca global pazarlardaki marka bilinirliğini de artırmayı hedefliyor.

KOLEKSİYONLARIMIZ MELİSSA VARGAS İSMİ İLE GLOBAL PAZARLARDA UÇUŞA GEÇECEK

Sözer Kuyumculuk Yönetim Kurulu Başkanı Metin Sözer, iş birliğine ilişkin açıklamasında, “Latin Amerika ülkesi Küba’dan tüm dünyaya yayılan ‘altın zincir’ kültürünün Türkiye’deki tek temsilcisiyiz. Vargas’ın Küba kökenli bir Türk vatandaşı olması, dünyaca tanınan üstün başarılı bir sporcu olması ve markamız Monaco Chain’in kimliği ile örtüşen ‘gücü’ dolayısıyla oluşan mükemmel uyumdan dolayı, çok mutluyuz. Koleksiyonlarımız Melissa Vargas ismi ile global pazarlarda uçuşa geçerek çok daha fazla ses getirecek.”

“KİLİDİ ÖNDE TASARLAYARAK MODAYA YÖN VERDİK”

İstanbul - Cumhurbaşkanı Erdoğan Hollanda Başbakanı Rutte'yi kabul etti İstanbul - Cumhurbaşkanı Erdoğan Hollanda Başbakanı Rutte'yi kabul etti

Ar-Ge’ye önem veren ve dünya trendleri ile teknolojiyi yakından takip eden bir marka olduklarının altını çizen Metin Sözer, “1984 yılından bu yana yer aldığımız sektördeki global deneyimlerimiz, gözlemlerimiz ve trendleri yakından takip etmemiz sonucunda 2016 yılında, pazardaki potansiyeli gördük ve bu kategorinin bir markası olmadığının farkına vararak ‘altın zincir’i sahiplendik. Hem tasarım hem üretiminde getirdiğimiz ‘kilit, kilit arkası ve çıt çıt’ gibi yenilikçi ve öncü uygulamalar ile altın zinciri daha erişilebilir, yaş sınırı olmayan ve haftanın her günü, günün her saati kullanılabilecek bir ürün haline getirdik. O güne dek bu tür ürünlerde kilit arka tarafta tutulan ve görünmemesi istenen bir parça iken, kilidi önde tasarlayarak modaya yön verdik” dedi.

Ürünlerinin başta Amerika kıtası olmak üzere, Uzak Doğu, Orta Doğu ve Avrupa’da 100’e yakın ülkede satılarak global pazarlardaki yükseliş trendlerinin hızla sürdüğüne dikkat çeken Metin Sözer, Melissa Vargas ile başlayan kampanyalarının marka bilinirliği ve tercih edilmelerini daha da artıracağına inandıklarını söyledi.

VARGAS: BENİM GİBİ KENDİ TOPRAKLARINDAN DÜNYAYA AÇILMIŞ BİR BAŞARI ÖYKÜSÜ

Voleybola doğup büyüdüğü Küba’da başlayan, ardından Türkiye’de sergilediği performans ile filelerdeki başarısını zirveye taşıyarak 2023 yılında CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası “En Değerli Oyuncu” ödülüne layık görülen Melissa Vargas da Monaco Chain markası ile bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu dile getirerek iş birliği hakkında şunları söyledi:

“Küba’da çok sevilen, oradan da tüm dünyaya yayılan ‘altın zincir’, benim için de çok özel bir aksesuar. Küba’dan Türkiye’ye uzanan bu zincirin bir parçası olmak, heyecan verici. Monaco Chain de benim gibi kendi topraklarından dünyaya açılmış bir başarı öyküsü. Hikayelerimizin benzerliği benim için çok değerli. Bana bu fırsatı sunduğu için Monaco Chain’e teşekkür ediyorum.”

VARGAS’IN YILDIZI “MELEK KANATLI KOLYE” MODELİ OLDU

Reklam filmi ve fotoğraf çekimlerinde Monaco Chain by Sözer koleksiyonuna ait birçok ürünü de deneme fırsatı bulan sahaların yükselen yıldızı Vargas, koleksiyondaki her parçanın çok özel ve şık olduğunu ancak favori ürünün “Melek Kanatlı Kolye” olduğunu belirtti. Melissa Vargas ve Monaco Chain by Sözer iş birliğinde usta isimlerle hazırlanan reklam filminin yönetmenliğini Hakan Yonat, kampanyanın fotoğraf çekimlerini ise Tamer Yılmaz üstlendi.