Survivor 2020'de üst üste verilen oyunlarla kaybeden gönüllüler takımında açlık zirvede yaşanıyor. MasterChef'ten sonra Survivor'a katılan Yasin Obuz, açlıktan en çok etkilenen yarışmacı oldu.

Dış görünüşünden çok zayıfladığı görülen Yasin'e, arkadaşları şakalar yaparken, yıldızının bir türlü barışmadığı Evrim'den ise iltifatlar geldi.

Evrim Keklik, "Yasin'i gözlerinin altına baksana" ifadelerine, "Ben Yasin'in gözlerine çok iyi bakarım. Ben anlıyorum. Eğer benimle uğraşmıyorsa gerçekten aç. Canı yok benimle uğraşmaya" şeklinde cevap verdi.

Burak Yurdugör'ün Yasin için "Göz altların, yanakların içine çökmüş" yorumuna Evrim'den "Çok iyi olmuşsun, bir daha kilo alma tamam mı? Böyle çok tatlı ve yakışıklı olmuşsun. Bandananın rengi ile gözlerinin rengi ahenk içinde" ifadelerinde cevap verdi.

Yasin Obuz, "Herhalde Survivor'da 50 kiloya düşeceğim. Adaya geldiğimde 88 kiloydum, şu anda 73-74 gibi hissediyorum. 35-40 günde 15 kilo vermek hiç normal değil" cümlesi ile verdiği kiloların şaşkınlığını yaşadı.