'Survivor 2020'nin çeyrek finalinde elenen Evrim Keklik oldu. Bu hafta Sercan ve Nisa ile eleme potasına giren Evrim'in, SMS oylamasında en düşük oyu alarak 4,5 aylık Survivor mücadelesi bitti.

Dün akşam yeni bölümüyle ekranlara gelen 'Survivor'da, Evrim'in vedası yarışmacılar arasında da konuşuldu. Çoğu yarışmacıyla anlaşamayan Evrim için Yasin ve Cemal Can güzel ifadeler kullanırken, Barış Murat Yağcı'nın sözleri dikkat çekti.

Ada röportajında Evrim hakkında konuşan Barış, "Benim için yanlış bir karakter ve çok hata yaptı" ifadelerini kullandı.

'PLANLARININ PARÇASI OLMAMI İSTEDİ'

Barış Murat Yağcı,"Evrim, birçok kişiye yaptığı gibi beni de kandırmayı başardı. Beni çekti ve bir şekilde insanlara karşı doldurdu. Bana isim isim verip algı operasyonları yaptı. Bunlar 'Survivor'da gördüğüm şeyler bunun için ona kızamam. Bir dönem onunla yakın arkadaşlığım vardı. Bir şekilde stratejilerinin ve planlarının parçası olmamı istedi"

"Üzüldüğüm bir nokta var, öyle ya da böyle bir paylaşımın içerisindeyken benim sakatlığımla ilgili baskı kurmaya çalıştı. Metin Kuş üzerinden bana algı yarattı. Sakat olmadığım algısı yaratmaya çalıştı. Beni insanlarım gözünde oyundan kaçan birisi gibi göstermeye çalıştı. Bu sakatlıkla ilgili bana yaptığı ayıbı yanlışı hiçbir zaman unutmayacağım."​​​​​​​

'ASLA GÖRÜŞMEM' 

"Survivor'dan sonraki yaşantımda da kendisiyle asla görüşmeyeceğim çünkü onu affetmiyorum" diyen Barış, "Birçok şey paylaştık iyisiyle, kötüsüyle ama giderken bile konseyde 'Allah kimseye sakatlık vermesin' derken bile bana laf çarpmıştı. Ben daha önce bir oyunda fenalaştığımda kalkıp yanıma gelmediği gibi, 'Ona yemek verin, kendine gelir' söyleminde bulunmuştu. Ben bunu çok sonra öğrenmişti" açıklamasını yaptı.