Feyza Aktan, 2019 yılında dünayevine girdiği ancak 15 ay sonra yollarını ayırdığı eski eşi Özcan Deniz'in açtığı velayetin değiştirilmesi davası için adliyede hazır bulundu.

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda İstanbul 17. Aile Mahkemesi'nde görülen duruşmaya Feyza Aktan avukatlarıyla katıldı. 

Şimdilerde yeni dizisi için çekimlerde olan Özcan Deniz'in duruşmaya katılmaması dikkatlerden kaçmadı. Davada gizlilik kararı olması nedeniyle, basın mensupları mahkeme salonuna alınmadı. Yaklaşık yarım saat süren duruşma delillerin toplanması için ertelendi.
'SÜRECİ BEKLİYORUM SABIRSIZLIKLA'

Feyza Aktan duruşma çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Aktan, "Zaten söyleyecek çok fazla bir şeyim yok, dava devam ettiği için. Konuya ilişkin herhangi bir açıklama yapamayacağım. Süreci bekliyorum sabırsızlıkla" dedi. Velayet davası için geldiğini doğrulayan Aktan, "Özcan Bey çocuğu sizden geri mi almak istiyor?" sorusuna da "Evet" diye yanıt verdi. Aktan'ın avukatı duruşmada gizlilik kararı olduğunu, yargı sistemi çocuk için en doğru kararı vereceğini ve yargıya güvendiklerini belirtti. 

ŞİDDET İDDİALARINI YANITSIZ BIRAKTI

Feyza Aktan, "Çocuğunuzun sizde mi kalmasını istiyorsunuz?" sorusuna ise "Tabii ki onun için buradayım" diye cevapladı. Aktan, Özcan Deniz hakkındaki şiddet iddiasına ilişkin soruları ise yanıtlamadı.