Televizyon programına konuk olan oyuncu Yunus Bülbül, Gürses ve Nur aşkının derinliğinden bahsedildiği bir sırada “Müslüm Gürses’i öldüren de Muhterem Nur’dur” ifadelerini kullandı.

Bülbül, program sunucusunun ‘Gürses-Nur aşkı’ üzerine konuşmasını talep ettiği Yunus Bülbül, dikkat çekici bir şekilde “İlk kez açıklıyorum; Müslüm Gürses’i öldüren de Muhterem Nur’dur” dedi.

Progam suncusu Fahriye Özay da Bülbül’ün sözlerine tepki gösterdi. Özay, Bülbül’ü, “Lütfen böyle konuşmayalım, bunları konuşmayalım” diyerek uyardı. Gürses’in yakın arkadaşı Yunus Bülbül de sözünü tamamlaması gerektiğini, ilk defa böyle bir açıklama yaptığını belirterek, “Neyse boş ver. Ama biz Müslüm Baba ölmeden önce Londra’ya gittik. Londra’dan sonra eve geldik. ‘Ne oldu abla Müslüm Baba’ya?’ dedim. Hastaneye götürdük, hiç bir şeyi yoktu. Yemin ediyorum” ifadelerini kullandı. Öte yandan Müslüm Gürses hayranları sanatçı Bülbül’e sosyal medyadan tepki geldi.

Müslüm Gürses 2013 yılının Mart ayında hayata gözlerini yumdu. Muhterem Nur da 2020 yılı Mart ayında vefat etmişti. Muhterem Nur uzun bir süredir böbrek yetmezliği tedavisi görmüştü.