Korona'dan dolayı Dominik'te kalan Acun Ilıcalı ülkeye döndü. Survivor Ekstra programına katılarak önemli açıklamalarda bulunan Ilıcalı, Avrupa'dan bir kulüp satın alacağınıve kulübün Hollanda'nın Fortuna Sittard ekibi olduğunu belirtmişti. 

Fortuna Sittard başkanı Işıtan Gün İki tarafın da niyetli olduğunu ancak son günlerde oturup bir araya gelmediklerini ama görüştüklerini belirtmişti.

Eski futbolcu Sercan Yıldırım ile ilgili bomba bir açıklama yapan Ilıcalı, "Futbolcu olarak en verimli yaşında ve şovunu yapacak yaşta" dedi.

Mesela fortuna Sittard'a iyi bir Sercan Yıldırım düşünsene. Topu alıp gidiyor falan. Hollanda seyircisi böyle tribünde.

Olur olmaz ayrı bir şey ama. Survivor'a gelen bir yarışmacının ertesi sene futbol kariyerine devam etmesi benim açımdan müthiş bir prestij olur.

Sercan ile bunu konuşmadık devam eder etmez ben bilmiyorum. Düşünsene Survivor'a getirip, formunu yükseltip futbola kazandırmış olacağız. Murat bunu çok iyi anlar. Çok çok zor bir şeydir.

Bunu başarıp da fiziksel olarak iyi bir şekilde yollarsan müthiş birşey. Bence Sercan Yıldırım oynar şuan da. Ben birçok futbolcu ile futbol oynuyorum.

Ciddi oynuyorum hemde. Mesut Özil ile 10 maç yaptım ve o yetenekleri orada gören biriyim.

Sercan ciddi anlamda çok kaliteli bir futbolcu. Çok ciddi sakatlıklar geçirdi ama direnci yerinde biri. " dedi.