Çekimleri Dominik Cumhuriyeti'nde gerçekleşen 'Survivor 2020'de final yaklaşırken, heyecan ve gerilim üst seviyelerde yaşanıyor.

Yarışmanın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlenen Acun Ilıcalı, elenme spekülasyonlarına, TV8'de yayınlanan 'Survivor Ekstra'nın canlı yayınında cevap verdi.

"Survivor çekimlerini belli bir zaman aralığıyla yapıyoruz. Haber sızıyor mu sızmıyor mu, buna bir şey diyemem. Kaynağını bilemem, ama tahminsel boyutlar oluyordu; 'tahminime göre bu elenecek' diye."

"Bizim programımızla ilgili net bir şey söylenirse bunun kanuni karşılığı var. Kimse net bir şey söyleyemez. Kanuni karşılığı olduğu için bu sefer olay 'tahmin ediyorum'a döndü. Belli derecede uyanık kardeşlerimiz var. Her zaman hayatımızda bunlar oluyor."

"Seyircimizin de bundan rahatsız olduğunu duyduk. 'Kimin elendiğini öğreniyoruz' demeye başladılar. Eleme ne zaman, salı günü. Peki biz ne yapacağız, çekmeyeceğiz. Şu an kimin elendiğini ben de bilmiyorum. Adaylar kim olacak bilmiyorum.

"Elemenin heyecanını sonuna kadar yaşıyorum. Yayında 20-25 dakika önce bu çekimi yapacağız. Eskiden çekimi 1,5-2 gün önce yapıyorduk. Artık elemeden hemen önce çekeceğiz, böylece haber sızma ihtimali sıfır olacak."