Geçtiğimiz yıl "Darmaduman" ve "Nerdesin" adlı iki single çalışması ile müzik severlerle buluşan Tuğba Erdem'in yeni single çalışması "Seve Seve" tüm digital platformlarda yayımlandı. Sözü ve müziği Tuğba Erdem'e  ait olan "Seve Seve" adlı şarkının aranjesi ve mix çalışmasına Altan Turan imza attı. Canlı enstrüman kayıtlarıda ise; gitar Altan Turan, kemanlar İstanbul Strings, tarcüş Ali Yılmaz (Motor Ali) imzası taşıyor.  Şarkının  mastering çalışması  Amerika'da Lucas Pimentel tarafından yapıldı. Şarkının klip yönetmenliğini Ercan Şencan, görüntü yönetmenliğini ise İlker Özkap üstlendi. Tuğba Erdem'in yalnız ve mutsuz bir kadını canlandırdığı klip,  Ümraniye Platolarında çekildi.  Kapak fotoğrafı için Mehmet Cihan Oyuktaş'ın objektifine poz veren Tuğba Erdem'in, single kapak tasarımı ise Özgün Günyar tarafından yapıldı.


 

TUĞBA ERDEM
"SEVE SEVE"

Vicdanına sordun mu ?
Geceleri rahat uyudun mu ?
Bir gün beni merak edip te
Öldüm mü ? kaldım mı ? düşündün mü?

Kırıldın mı sende benim gibi ?
Özledin mi  keşkeler sarar seni
Unutmak kolaydı hani
Unut gitsin
Ben çoktan unuttum seni

Sevseydin seve seve sevmez miydim ?
Görseydin bile bile üzer miydin ?
Bilseydim sana kalbimi vermezdim
Seni ben seni ben silebilseydim

Söz & Müzik: Tuğba Erdem
Aranje: Altan Turan


Tuğba Erdem kimdir ?
Tuğba Erdem 1985 İstanbul doğumlu. 12 yaşında ailesiyle Almanya'ya taşındı. Solistlik yapan annesine özenerek, şarkılar yazmaya ve söylemeye başladı.Almanya'ya taşındıkları yıl, şan eğitimi ve piyano dersleri almaya başladı. Yıllardır şarkılar yazmaya ve sahne almaya devam ediyor. Aynı zamanda diğer mesleği olan güzellik uzmanlığını da devam ettiriyor.

Sözü ve müziği kendisine ait olan "Darmaduman" adlı ilk single çalışmasını 2019 yılının Ocak ayında yayımladı.
Aynı şarkının Selim Topsakal imzalı remix versiyonunu yine 2019 yılının Mayıs ayında yayımladı.
2019 yılının Ekim ayında ise sözü ve müziği kendisine ait olan "Nerdesin" isimli single çalışmasıyla müzik severlerle buluştu.
2020 yılının Şubat ayında ise yine söz ve müziği kendisine ait olan "Seve Seve" adlı son teklisini yayımladı.