Zeki GÜNAL/İSTANBUL, (DHA)-BEYOĞLU’nda bir otelin SPA bölümünde yangın çıktı. Otelde bulunanlar itfaiye ekipleri tarafından tahliye edilirken yangına müdahale eden iki çalışan dumandan etkilendi. Yangın itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürülürken, otelin kafe bölümünde oturan müşterilerin hiç bir şey yokmuş gibi oturmaya devam etmesi dikkat çekti.

Yangın, 19.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle Evliya Çelebi Mahallesi, Meşrutiyet Caddesi’nde buluna bir otelin SPA bölümünde çıktı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Otelde bulunanlar itfaiye ekipleri tarafından tahliye edilirken, yangına ilk müdahaleyi yapan 2 otel çalışanı dumandan etkilendi. 2 kişiye ambulansta müdahale edilirken yangın itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, otelin kafe bölümünde oturan müşterilerin hiç bir şey olmamış gibi davranması dikkat çekti.

Görüntü dökümü

Olay yerine giden itfaiye ekipleri

İtfaiye ekibinin otele girmesi

Müşterilerin tahliye edilmesi

İstanbul- Maltepe’de kayıp olan alzheimer hastası binaya ait su kuyusunda bulundu İstanbul- Maltepe’de kayıp olan alzheimer hastası binaya ait su kuyusunda bulundu

Bazı müşterilerin hiçbir şey yokmuş gibi kafede oturmaya devam etmesi

Yangına ilk müdahale yaparken dumandan etkilenen çalışanlar

Ambulansta oksijen verilen kişiler

Genel ve detay görüntüler