Muharrem ÇAM/ İSTANBUL, (DHA)-ADIYAMAN’da meslektaşı polis memurunun karakoldaki silahlı saldırısı sonrası ağır yaralanan ve hastaneden yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olan 34 yaşındaki Komiser Gökhan Özer, Pendik’te son yolculuğuna uğurlandı.

Olay, Adıyaman'a bağlı Altınşehir Polis Merkezi’nde dün akşam saatlerinde meydana geldi. Polis memuru Süleyman Uğur Şahin, 46 yaşındaki karakol amiri Başkomiser Kamuran Üçgül ile 34 yaşındaki komiser Gökhan Özer’e silahlı saldırı düzenledi. Saldırıda ağır yaralanan Kamuran Üçgül ve Gökhan Özer, kaldırıldıkları hastanede kurtarılamayarak şehit oldu. Saldırgan polis meslektaşları tarafından bacağından vurularak yakalandı. Gökhan Özer’in cenazesi Pendik'te bulunan 15 Temmuz Şehitler Cami’ne getirildi. İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Şehit Gökhan Özer'in cenazesi Yeni Şeyhli Mezarlığı'nda toprağa verildi. Şehit Gökhan Özer’in tabutuna sarılan annesi Salise Özer gözyaşı döktü.

KOMİSER GÖKHAN ÖZER 7 YILLIK POLİS MEMURUYDU

Milli para taekwondoculardan Avrupa Şampiyonası'nda 3 madalya Milli para taekwondoculardan Avrupa Şampiyonası'nda 3 madalya

Cenazeye şehidin ailesinin yanı sıra İstanbul Valisi Davut Gül, İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, 3. Kolordu Komutanı Korgeneral Sezai Öztürk, Pendik kaymakamı Mehmet Yıldız ile çok sayıda vatandaş katıldı. Ahmet ve Salise Özer çiftinin 4 çocuğundan biri olan Gökhan Özer'in 7 yıllık polis olduğu ve Mısra Özer ile evli olduğu öğrenildi.

Görüntü dökümü

Şehit Gökhan Özer’in na’şının camiye gelişi

Cenazeye gelen protokolün görüntüsü

Tören mangasının cenazeyi taşıması

Cenaze namazının kılınması

Şehidin araca konulması

Polis ekiplerinin görüntüsü

Genel ve Detay görüntüler