Meclis 2’ci gündem maddesi olan Denetim Komisyonu Üyelerinin seçimi yapıldı. Kapalı zarf oylaması ile gerçekleşen Denetim Komisyonu yeni üyeleri Togay Çoban, Yasir Çelik, Osman Korkusuz, Taner Uluğ ve Atakan Çiftçi olarak belirlendi. 
AK Parti ve CHP gurup sözcülerinin yeni yıl dilekleri sonrasında CHP gurubunun verdiği yazılı önergeleri AK Parti gurup sözcüsü Mustafa Akboğa açıklamalar yaparak cevapladı.

3’ncü gündem maddesi olan Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 21’nci Maddesi 2’nci fıkrası gereğince İhtisas Komisyonlarının oluşumunun Meclisin Bilgisine sunuldu. Buna göre 5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 19. Maddesine dayanılarak hazırlanan Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin değişen 21. Maddesi 2. Fıkrasında; “Komisyonlar her siyasi parti gurubunun ve bağımsız üyelerin meclisteki üye sayısının meclis üye tam sayısına oranlanması suretiyle oluşturulur. İhtisas komisyonlarına siyasi parti gurupları aday gösterebileceği gibi üyelerde o partiden aday olabilir. Birden fazla komisyonda görev almak mümkündür. Meclis başkanı ile belediye başkan yardımcıları komisyonlarda üye olarak yer alamaz” ibaresi okundu. 
Kanun maddesi gereği komisyonlarda yer alan belediye başkan yardımcıları yerine yeni meclis üyeleri görevlendirildi.
4’ncü gündem maddesi olan Tarife Değişikliğine ilişkin Yapı Kontrol Müdürlüğünün Başkanlık Teklifi Meclis Bütçe ve Tarife Komisyonuna havale edildi. 
Gündeme alınan 8 gündem maddesinin ilgili komisyonlara havale edilmesi ardından 2015 yılı ilk meclis toplantısı sona erdi.