TBMM Genel Kurulu'nda MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak ile Ak Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin arasında yumruklu kavga yaşandı. MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğan ile AK Partili Muhyettin Aksak da aynı şekilde gerginlik yaşadı.
Kavgada bazı vekillerin aldıkları darbeler nedeniyle vücutlarının bazı yerlerinin kanadığı görüldü.

MHP'Lİ VEKİLDEN KAVGA SONRASI ŞOK TWEET
TBMM'de MHP ve AK Partili milletvekilleri arasında Genel Kurul toplantısı sırasında çıkan kavga sonrasında, MHP'li Sinan Oğan'dan şok bir tweet geldi.
AK partililerin kendisine saldırdıklarını öne süren Oğan, tartışmanın neden çıktığını da açıkladı. 
Ancak bunu yaparken, AK Partili vekillere karşı çok sert ifadeler kullandı. 
Tartışmanın "Hükümet Türkmenlere neden  sahip çıkmıyor" sorusu üzerine çıktığını söyleyen MHP'li Oğan, şu mesajları paylaştı;

"Genel kurulda 60 AK it bana saldırdı. Evellalah ağızlarının payını aldılar. Ülkücülere bunlar ancak 60'a tek saldırır.
TBMM'de Türkmenlere neden sahip çıkmıyor hükümet diye sorunca AK itlerin saldırısına uğradık."

İKİ VEKİL DAHA ÖNCE DE KAVGA ETMİŞTİ
TBMM'de bugün Türkmenler'e yardım nedeniyle birbirine giren AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak ile MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğan daha önce de kavga etmişlerdi. 
Aralık 2012'deki kavga, Oğan'ın Meclis Genel Kurulu'nda büyükşehir yasası tartışılırken kürsüden ’Sizin için Allah korkusundan bile daha önce geliyor Başbakan korkusu. Nedir bu haliniz, aklınızı başınıza alın. Recep Tayyip Erdoğan korkusu sizde Allah korkusundan daha öteye gitmiş’’ sözleri ile başlamıştı. 

Aksak'ın ayağa kalkarak laf atması üzerine Oğan, AK Partili vekilin üzerine yürümüş, kavgayı araya giren diğer vekiller durdurmuştu.

KAVGAYA KARIŞAN VEKİL DAHA ÖNCE BOKS MACI İZLERKEN GÖRÜNTÜLENMİŞTİ
TBMM Genel Kurulu'ndaki bugünkü kavgaya karışan AK Partili Aksak, daha önce de TBMM Genel Kurulu'nun sakin oturumlarında, tabletinden boks maçı izlerken görüntülenmişti.