Masterchef 2020 büyük final için çok az bir zaman kala yarışmaya 5. olarak elenen Eray Aksungur herkesi ağlattı. Yarışmadan veda ederken, jürilerin de gözyaşı döktüğü Eray, uzun zaman evvel Show TV ekranlarında da yayınlanan Lezzet Akademisi'nden de elendiği belirlendi.

DANİLO ZANNA JURİYDİ

Show TV ekranlarında sunulan ve jüri koltuğunda herkesin yakından tanıdığı Danilo Zanna'nın olduğu Lezzet Akademisi'nde yarışmacı olan Eray Aksungur bu yarışmaya da veda etmişti. Yarışmayı ikinci olarak bitiren Eray, dün akşam ki eleme gecesinden sonra yeniden gündem oldu.

HERKESİ AĞLATTI

MasterChef Eray, dün akşam eleme gecesinde veda için yaptığı konuşmasında herkesi ağlattı. Öyle ki, Mehmet Şef'in bile Eray'a sarılarak veda etmesi ve ağlaması, izleyenleri üzdü. İstanbul'a sadece bir sırt çantasıyla geldiğini söyleyen Eray, veda ederken, şu ifadeleri kullandı:

"İstanbul'a bir sırt çantasıyla geldim. Burada çok geliştim. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Burada bana baba, ağabey oldunuz sizden Allah razı olsun. Kavgalar oldu ama kişisel olarak kimseye sinirlenmedim. Çıkmayan yemeğe ya da kendime sinirlendim. Hepinize çok teşekkür ederim"

MASTERCHEF ERAY KİMDİR?

Eray'ın elenmesi sonrasında MasterChef Türkiye programını yakından takip edenler MasterChef Eray kimdir? araştırmasını yapıyor.

1997yılında Bolu'da dünyaya gelen Eray, eğitimine Mengen Aşçılık Lisesi'nde devam etti. Almış olduğu eğitim sonrasında stajını Maxx Royal Kemer şirketinde tamamladı.

Okulunu tamamen bitirdikten sonra Bodrum Marina Yat Kulübü'nde çalışan Eray, iş hayatına çeşitli noktalarda devam etti.

İstanbul'a gelerek Lezzet Akademisi yarışmasına katılan Eray, buradan ikinci olarak yarışmaya veda etti.

Bu yıl TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye yarışmasına katılarak 5. olarak yarışmaya veda etti.