Şube Başkanı Abdullah Gökçe teşekkür etti
Semerkand Vakfı Esenyurt Şube Başkanı Abdullah Gökçe, söz alarak geceye katılanlara teşekkür etti. Gökçe, “ Semerkand Vakfı Esenyurt ’ta daha güzel çalışmalar da yapacaktır. En başta vakfımıza her konuda destek olan ve ilçemize büyük hizmetler getiren Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu’na ve Muhabbet Gecemize katılan tüm konuklarımıza teşekkür ediyorum” dedi. 

Arvasi,“Bir nebzede olsa faydalı olalım”
Semerkand Vakfı tarafından düzenlenen “Muhabbet Geceleri” programına katılan ve programın organizasyon aşamasında destek gösteren Esenyurt Belediyesi Başkan Danışmanı AbdulkahharArvasi, “ Bu muhabbet gecesi ile ilçemizde bir nebze olsun halkımıza faydalı bir etkinlik yapalım istedik. Bugün katılım çok yoğun oldu. Geceye katılan Esenyurtlu tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum” dedi. 




İlahiler, şiir ve naat ile muhabbet…
Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleşen Muhabbet Geceleri Bağcılar İlahi Gurubunun sahne alarak okuduğu ilahiler katılımcıları mest etti.

Uluslararası ünüyle ve sahne performansı ile bilinen “Meddah-ı Fakir” Yusuf Duru sahne aldı. Ünlü Meddah, geçmişten bugüne insanların yaşayışlarını, tarihten ve günümüzden örnekler vererek güldürürken düşündürdü.
 Yusuf Duru’nun sahne performansı sonrasında sahne alan Hasan Nihat, bugünlere göre özellikle gençlerin yetişme ve yaşam biçimlerini eleştirerek sahne şovuyla büyük alkış aldı.
Gecede son olarak sahne alan Türkiye’nin yakından tanıdığı Dursun Ali Erzincanlı, okuduğu şiir ve naatlar ile katılan binlerce vatandaşı manevi bir yolculuğu götürdü. Erzincanlı, Hz. Muhammed (S.A.V)’nin hayatını konu aldığı şiir ve naatları Esenyurtlulara yaşattığı muhabbet keyfi dikkat çekti.