Rıdvan Dilmen'in pazartesi akşamı NTV ekranlarında 'Türk futboluna temiz eller yapılmalı' sözlerine yönelik destek açıklaması yapan Fatih Altaylı, TRT Spor spikeri Ersin Düzen'in ayda 500 bin TL maaş aldığını öne sürdü. Ersin Düzen ise canlı yayında Fatih Altaylı'nın kendisine iftira attığını söylendiği gibi bir ücret almadığını belirtmişti.

''400 bin TL TRT'den, 100 bin TL de TFF'den alıyor''
Pazartesi gecesi Bloomberg ekranlarında yayınlanan programda açıklamalar yapan Fatih Altaylı, ''Günahını almayayım ama böyle böyle deniyor: Ersin Düzen, ayda 400 bin TL TRT'den, 100 bin TL de TFF'den alıyor. Rıdvan Dilmen'in söylediklerinin %95'i doğrudur. %5'ini de ben bilmiyorumdur. Rıdvan Dilmen'in bastığı yerden ses geldi. Rıdvan Dilmen, arı kovanına çomak soktu. Söylediklerinin altına imza atarım' dedi.'

''Bir daha ekranlara çıkmam''
'Ersin Düzen ise TRT Spor'da yayınlanan Stadyum programı sırasında Altaylı'ya cevap verdi. Düzen, Altay'lı iddiasını ispatlamaya davet ederek, 'Fatih Altaylı benim için ayda TRT'den 400 bin TL, TFF'den 100 bin TL maaş alıyor diye iftira attı. Yeter artık! İspatla, bir daha ekranlar benim yüzümü görmeyecek. Eğer ispatlayamazsan sen ne yapacaksın?" şeklinde konuştu.

'Program başına 34 bin 370 lira
Gazeteci-Yazar / CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, Twitter hesabından yaptığı açıklamada Ersin Düzen'in ne kadar maaş aldığını belgelerle ortaya çıkarırken şu açıklamayı yaptı; ''Ersin Düzen’in Şirketi’nin TRT stüdyolarını ve kameramanlarını kullanarak ve yanına üç eski futbolcuyu alarak gerçekleştirdiği Stadyum programı için aldığı ücreti üç yıl önce TRT açıklamıştı. Hüseyin Ersin Düzen’in verilen listede program başına 34 bin 370 lira aldığı yazılı.