"Bunlar bebekleri öldürmüş adamlar. Ermenistan'ı yönetenler ruh hastası!" şeklindeki çıkışıyla gündem olan Serdar Ortaç'la ilgili Ermenistan Kamu Radyosu skandal bir haber yaptı.

SERDAR ORTAÇ'IN FOTOĞRAFINI PAYLAŞTILAR
11 dilde yayın yapan kurumun tr.armradio.am adresli Türkçe sitesinde "Günlere göre öldürülen Azerbaycan askerlerinin sayısı" başlıklı bir haber yayımlandı. 27 Eylül-15 Ekim tarihleri arasında 5 bin 839 Azerbaycan askerinin öldürüldüğü iddia edilen haberde fotoğraf olarak popçu Serdar Ortaç ile oyuncu Kaan Girgin'in fotoğrafı yer aldı.

Ünlü müzisyen Serdar Ortaç geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarda Azerbaycan'a desteğini belirtmişti. "Ermenistan, yıllardır Azerbaycan topraklarını utanmadan işgal etmiş durumda" şeklinde konuşan Ortaç, dünyanın buna ses çıkarmadığını kaydetti. Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu işgale artık yeter dediğini ifade eden Serdar Ortaç, "Bizim kardeş ülkemiz Azerbaycan'ın sonuna kadar yanındayım" dedi.
 

"AZERBAYCAN İÇİN ASKERE GİDER MİSİNİZ?"
Ortaç, muhabirlerin "Azerbaycan için askere gider misiniz?" sorusuna şöyle karşılık vererek şu ifadeleri kullandı: "Bana görev gelirse tabii ki yaparım ama bana gelene kadar Azerbaycan kendi askeriyle kendi vatandaşını koruyor. Türkiye de yardım ediyor. Ermenistan'ın yaptığı çok haince, bebekleri öldürdüler."