AKP'nin farklı farklı cemaatlere karşı olan yasakçı tavrına her gün bir yenisi ekleniyor. İsmailağa Cemaati liderlerinden Cübbeli Ahmet Hocaefendi'nin konferansının engellenmesinin ardından bir engel de Furkan Vakfı'na geldi.

1994 yılında Adana’da kurulan Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı’nın konferanslarının engellendiği ifade edildi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Furkan Vakfı Başkanı Alparslan Kuytul, Cemaatlerin bitirilmesinin derin bir proje olduğunu ve Cemaatlerin AKP eliyle bitirilmek istendiğini ifade etti.

Derin Güçlerin bu yöntemi sıklıkla kullandığına vurgu yapan Alparslan Kuytul, Cemaatlerin bitirilmesine en sert tepkiyi kim gösterir, Müslümanlar gösterir; işte en çok tepkiyi kim gösterirse bu işi ona yaptırıyorlar dedi.

Cemaatler CHP eliyle bitirilmek istense dindarların buna büyük tepki göstereceğini ama "dindar" AKP eliyle bu iş yapıldığı zaman "Müslüman Camianın" buna "Eee sizin de bir kabahatiniz vardır elbette" diyerek sessiz kalabileceğini söyledi.

ÖNCE AKP'YE CEMAATLERİ, SONRA DA AKP'Yİ BİTİRECEKLER

Bunun bir tuzak olduğuna dikkat çeken Alparslan Kuytul, "AK Parti eğer bu oyunu anlamazsa ve eğer bu tuzağa düşerse kendi bindiği dalı kesmiş olacak ve kendi ayağına kurşun sıkmış olacak, kendi tabanını kaybedecek ve sonra kendisi de bitecek..." dedi.

İşte Furkan Vakfı Başkanı Alparslan Kuytul'un çok konuşulacak açıklamaları:

"Bu bir proje olabilir. AK Parti eliyle bütün Cemaatleri bitirme projesi... Bunu eğer CHP yapsa, bizim bu camia, dindar kesim belki CHP'ye her lafı söyler ve CHP'nin ne dinsizliği kalır ne imansızlığı, herkes her lafı söyler.

Ama bunu AK Parti'ye yaptırırlarsa hiçkimse birşey demez, sessiz kalır ve hatta sizin de böyle bir kabahatiniz var ki size izin verilmiyor gibi düşünülür. Bu AKP Parti eliyle Cemaatleri bitirme projesi... Ve sonra da AK Partiyi bitirme projesi.

AK Parti eğer bu oyunu anlamazsa ve eğer bu tuzağa düşerse kendi bindiği dalı kesmi olacak ve kendi ayağına kurşun sıkmış olacak, kendi tabanını kaybedecek ve sonra kendisi de bitecek... Ve bunu onlara yaptırmak istiyorlar.

Bu daima böyledir; Büyük güçler, Amerika dünya çapında bunun daha büyüğünü yapıyor. Türkiye çapında da bir takım derin güçler bu çapta yapıyor.

ECEVİT HÜKÜMETİ'Nİ GÖTÜRDÜLER, AKP'Yİ GETİRDİLER

Irak'a girilecekti. Müslümanlardan gelen tepkiyi en aza indirmek için Ecevit Hükümeti götürüldü, AKP Hükümeti getirildi. Çünkü böyle oluyorsa bunun sonunda bir hayır vardır diye kim dedirtir? Bir müslüman Hükümet...

Yani bu yöntem her zaman uygulanıyor... Projeye göre birileri getiriliyor ve iş ona yaptırtılıyor. En çok kim tepki gösterirse onlara yaptırtılıyor.

MHP ELİYLE İDAMI KALDIRDILAR

Örneğin Apo'nun idam edilmesine en çok kim karşı çıkar? MHP. MHP'nin eliyle idamı kaldırdılar. Böylece MHP tabanı sustu. Heralde bir durum varki dediler ve MHP tabanı sustu.

DERİN PROJE

Şimdi Cemaatleri bitirme meselesi. CHP yapsa millet her lafı söyler. Gene CHP zulmü başladı derler. Onun için bunu AK Parti'ye yaptırtıp hem Cemaatleri AK Partiye bitirtmek hem sonra AK Parti'yi bitirmek... Böyle bir proje olduğuna inanıyorum.

BÜTÜN CEMAATLERİ BİTİRECEKLER

AK Parti dikkatli olmalı, ben bunun sadece bize dönük olacağını zannetmiyorum, sadece konferansların iptali olacağı şekliyle kalacağını da zannetmiyorum.

Eğer bütün Cemaatler olarak gereken tepkiyi göstermezsek bunun devamı gelir ve Vakfın kapanmasına kadar gider. Bu konferansın iptali ile kalmaz. Bütün Cemaatlerin yurtları, öğrenci evlerine kadar gider bu mesele..."