Manisa'da 4 gündür kayıp olan ilkokul öğrencisi Umut Zambak'ın (9) cesedi, Akhisar İstasyonu'ndaki kullanılmayan su kuyusunda bulundu.

Manisa İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri, 25 Nisan'dan bu yana aranan Zambak'ın cesedinin Akhisar İstasyonu sınırlarındaki kullanılmayan bir su kuyusunda bulunduğunu belirledi. Bunun üzerine söz konusu alanda yapılan aramada bulunan ceset, ekipler tarafından çıkarıldı.

Akhisar Atatürk İlkokulu öğrencisi Umut Zambak'ın, 25 Nisan Cuma günü eve dönmemesi üzerine arama çalışmaları başlatılmış, son olarak kaybolduğu günün akşamı Sevgi Yolu'ndan geçtiği güvenlik kamerası kayıtlarından tespit edilmişti.

OLAYIN GEÇMİŞİ 

9 yaşındaki Umut Zambak’tan geçtiğimiz cuma günü öğrenim gördüğü ilkokuldan çıkmasının ardından haber alınamadı. Endişeli bir bekleyiş içerisine giren aile, çocuklarının bulunması için yardım istedi.

Atatürk İlkokulu 3’üncü sınıf öğrencisi 9 yaşındaki Umut Zambak’tan, geçen Cuma gününden beri haber alınamıyor. Saat 17.00’de okuldan çıkan ve yaklaşık 150 metre mesafede bulunan Efendi Mahallesi 264 Sokak 5 numaraki evine dönmeyen Umut Zambak’ın hayatından endişe eden ailesi, polis merkezine giderek kayıp başvurusunda bulundu. Aramalarına rağmen oğlunu bulumadıklarını söyleyen fabrika işçisi baba Hasan Hüseyin Zambak ile ev hanımı anne Kibariye Zambak, vatandaşların da yardımını istedi.

Ailesi dün Müge Anlı'nın sunduğu Tatlı Sert programına da katılmıştı. Programa telefon bağlantısıyla katılan bir kişi yakın bir akrabalarını küçük çocuğu yarım saat önce gördüğünü söylemesi büyük bir heyecan yarattı. Ancak küçük çocuktan bu sabah kötü haber geldi.