TBMM’de yapılan bütçe görüşmelerinde AKP'li vekil Mehmet Yüksel sıra dışı bir çıkış yaptı. CHP Milletvekili Aykut Erdoğdu’nun yolsuzluklara ilişkin yaptığı eleştiri karşısında sert çıkış yapan Yüksel, “Kim yolsuzluk yaptı ise Allah belasını versin” dedi. Yüksel’in bu çıkışıyla ilgili Erdoğdu, gazetecilere yaptığı açıklamada, “Sayın Yüksel’in ifadelerine aynen ben de katılıyorum.” ifadeleri ile destek verdi. 17 - 25 Aralık operasyonlarında ise ortada bir çok şüphenin bulunduğuna işaret eden Erdoğdu, “Yatak odalarında çıkan bu paralar nedir, bu konuşmalar nedir? Orada geçen miktarlar benim de varlığım. Bu yolsuzluk iddiaları kapatmakla bitmez. Siz bu yargılamaları yapın. Bugün yapın, siyasilerin üzerinden bu yükü atın.” şeklinde konuştu. 
 
Aykut Erdoğdu, bütçe konuşmasında AKP’li vekillerin, 2014 ekonomisinde meydana gelen aksamayı, dış politikadaki gelişmeler, Gezi olayları ve 17-25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonunun ardından yaşanan gelişmelere bağlamalarına karşılık verdi. Dış politikadaki yaşanan gelişmelerin AK Parti’nin uyguladığı politikalar neticesinde meydana geldiğini vurgulayan Erdoğdu, “Uzakta kalmamız gereken bir ortamdı. Sebep gösterdiğiniz şey. Sizin oluşturduğunuz şeydir.” şeklinde konuştu. Erdoğdu, Gezi sürecinin ise gençlerin esprili mücadelesi ile bir arada yaşama duygularının direnişini örgütlediğini belirtti. 
 
“TELEKOM'U SATIN ALANLAR EKSTRA 400 MİLYON LİRAYI CEBİNE KOYDU” 
 
Erdoğdu, konuşmasında Türk Telekom’un özelleştirmesinden sonraki işlemler hakkında da çarpıcı açıklamalar yaptı. Telekom özelleştirmeden önce kurumlar vergisinde zirvede olduğunu vurgulayan Erdoğdu, sözlerine şöyle devam etti: “Kurumlar vergisi yüzde 30’dan özelleştirmeden 6 ay sonra yüzde 20’ye düştü. Telekom’u satın alanlar bir anda yıllık 400 milyon lirayı cebine koydu ekstradan. Telekom satılmadı kiralandı demişti hükümet üyeleri. O zaman kiralanmış bir mülkün gayrimenkulleri nasıl satılıyor. Her gün bir gayrimenkulü satılıyor Telekom’un. Telekom’un ne kadar gayrimenkulü satılmıştır. Bedelleri ne kadardır. Karşılığında ne kadar alınmıştır. Telekom’un çok borçlandığına yönelik şikâyetler var. Telekom’un mevcut borç yapısını öğrenmek istiyorum.”