Mersin'in Tarsus ilçesinde Özgecan Aslan'ın korkunç bir şekilde öldürülmesinin ardından katil zanlısı Suphi Altındöken ve cesetin yokedilmesinde Altındöken'e yardımcı olan iki kişi tutuklanarak ceza evine gönderilmişti.

Akşam saatlerinde bir haber sitesinin, Özgecan'ın katilinin cezaevinde dövülerek, hastanelik edildiğini ve Erdemli Devlet Hastanesi'nde ameliyat edildiğini iddia etmişti. Konuyla ilgili Erdemli Devlet Hastanesi Başhekiminden açıklama geldi.

BAŞHEKİMDEN YALANLAMA

Erdemli Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Ömer  Ulak, Özgecan Aslan'ın öldürülmesiyle ilgili tutuklanan zanlılardan birinin  cezaevinde yaralanarak hastanelerinde tedavi edildiği yönünde çıkan haberlerin  gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Ulak, hastanede yaptığı basın açıklamasında, bazı sosyal paylaşım sitelerinde zanlılardan birinin Erdemli Cezaevin'de mahkumlar tarafından yaralandığı ve Erdemli Devlet Hastanesinde ameliyat edildiği şeklinde haberlerin yer aldığını söyledi.

Haberin gerçeklik payı olmadığını aktaran Ulak, "Zanlılardan herhangi birisinin hastanemize gelerek tedavi edildiğine yönelik bir kaydımız yoktur ve haberin gerçekliği de yoktur'' dedi.

Genel Cerrahi Uzmanı İsmail Güler de bugün hastanede nöbetçi genel cerrah olarak kendisinin bulunduğunu ve hastaneye böyle bir hastanın gelmediğini, ameliyat da yapmadığını söyledi.