Karakoç; Bu güne kadar Kastamonu'daki köy okullarına gönderilmek üzere kırtasiye malzemesi, soru bankası, okuma kitaplarını Kastamonu'daki köy okullarına gönderildiğini belirterek başlattıkları eğitim kampanyalarının devam ettiğini söyledi.

Karakoç; Amacımız Kastamonu'daki köy okullarımızda okuyan miniklerimizi sevindirmek onların yanında olduğumuzu hissettirmektir. Bu çerçevede desteğini bizlerden esirgemeyen tüm  hayırsever vatandaşlarımızdan şimdiden Allah razı olsun, yardım kampanyamız devam etmektedir. Biz Kas-kon olarak Kastamonu'daki bu köy okullarında okuyan kardeşlerimize kırtasiye malzemesi kitap ve soru bankası  okuma kitapları topluyoruz eminim eğitime önem veren her hayırsever vatandaşımızda bu konuda bizleri yalnız bırakmayacaklardır. Bu yardımlar geleceğimiz olan çocuklarımıza en büyük hediyedir en büyük katkı ve yatırım olacaktır. Bizler geleceğimiz olan çocuklarımıza bu gün sahip çıkacağız ki yarın onlarda bu güzelim ülkemize sahip çıksın.

Karakoç; Bu konuda bizlere destek vermek isteyen vatandaşlarımız.  Eyüp Belediyesi  yan sokağı Feshane Karşısı  0212 296 37 00  Adres ve telefon numaramızdan bizlere ulaşabilirler dedi.

KAS-KON Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Çetin Metin Karakoç

Haber: SALİH SÜTLAN