Arnavutköy Es Menemen Kahvaltı salonunda düzenlenen kahvaltı programına Arnavutköy'de görev yapan basın mensupları bir araya gelerek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladılar.

Es Menemen Kahvaltı Salonu işletme ortakları tarafından düzenlenen kahvaltı programında konuşan Es Menemen işletme ortaklarından Erdem Gürkan şunları söyledi; Basın mensuplarının, çalışma şartlarının yoğunluğu nedeniyle bir arada olabilmek için çok vakit bulamadığını biliyoruz. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde, bu özel günlerinde onları yalnız bırakmak istemedik.

Bizlerde naçizane böylesine bir kahvaltı programı ile Arnavutköy'de görev yapan basın mensuplarını bir araya getirmek istedik. Bizleri her zaman bölgemizle alakalı sürekli bilgilendiren basın mensuplarımızı bu gün burada ağırlamaktan büyük bir onur ve gurur duyduk. Basın mensupları her zaman vatandaşı dinler, gece gündüz demen, yağmur çamur demeden haber peşinde koşarlar,bizleri dünyadan, ülkemizden ve bölgemizden haberdar eden siz değerli basın mensuplarını böylesine meşakkatli bir görevi yaptığınız için ilkin sizleri kutluyorum.  Bu gün  sizin gününüz bizler size hizmet etmek ve sizleri dinlemek isteriz. Tekrar 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüz kutlu olsun dedi.

Düzenlenen kahvaltı programına katılan basın mensupları Es Menemen kahvaltı salonu işletme ortaklarından Erdem Gürkan ve ekibine teşekkür ettiler.

Salih SÜTLAN

Türkiye Kent Haber