Özel Lilyum Tıp Merkezi Yönetim kurulu Başkanı Dr. Murat Akdağ; Ramazan Bayramı vesilesiyle bir bayram mesajı yayınladı…

Dr. Murat Akdağ  Ramazan Bayramı Mesajında şunları söyledi.

Rahmet ve bereketin inkişaf ettiği bir Ramazan Bayramına daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Bayramlar, birlik beraberliğimizin güçlenmesi, kardeşliğimizin pekişmesi için fırsatlar sunan müstesna günlerdendir. Bayramın, yurt içinde ve dışında, aziz milletimizin beraberliğini bozmaya, asla esaret yaşamamış milleti esir almaya, diz çöktürmeye çalışanların gayretlerinin boşa çıkarılmasına vesile olmasını diliyorum.
Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de yaşanan koronavirüs salgınına karşı, sağlık camiamız amansız bir mücadele vermektedir. Sağlık camiamız krizler ve doğal afetler gibi olağanüstü durumlarda her zaman geçmişten gelen tecrübesi ile görevini başarı ile yürütmesini bilmiştir. Bizler toplumun en fazla mağdur olduğu, en kırılgan durumlarda fedakarca görev yapmayı hayat tarzı haline getirmiş bir ekibin mensuplarıyız.
Bu fedakarlığın sürekliliği, doktorundan hasta bakıcısına kadar tüm çalışanlarımızın huzurlu ve güvenli bir ortamda gelecek kaygısı duymadan hizmet vermesine bağlıdır.
Hasta ve sağlık çalışanının kendini güvende hissedeceği, karşılıklı güvenin en üst düzeyde olduğu bir çalışma ortamı oluşturmak zorundayız.
Bu vesileyle başta sağlık yöneticileri olmak üzere tüm meslektaşlarımın, tüm çalışanlarımızın ramazan bayramını tebrik ediyor, Bayram günlerinde gece ve gündüz görev başında olacak olan arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum.