Ak Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Mustafa Candaroğlu Ramazan Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı. Candaroğlu'nun mesajı şöyle:

Sevgili Arnavutköy'lü hemşerilerim, Ramazan Bayramınız Mübarek olsun. 11 Ayın sultanı, manevi kurtuluş ve bereket ayı olan Mübarek Ramazan'ı geride bırakarak Ramazan Bayramı'na kavuşmanın sevinci mutluluk ve heyecanını yaşıyoruz. Yüce Allah tutuğumuz oruçları, ettiğimiz dua ve yaptığımız ibadetlerimizi kabul etsin.
Bayramlar, milli birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, kardeşlik duygumuzu yenilemek ve bir kez daha en içten şekilde yaşama fırsatı tanımaktadır. Bizler bayramların vesile kıldığı kardeşlik ve yardımlaşma duygularını asırlar boyu içimize sindirmiş karlaştığı bütün sıkıntıları dayanışma ruyla bertaraf etmesini bilmiş köklü bir ecdadın mensuplarıyız.
Bu yıl çok farklı bir Ramazan ve Ramazan Bayramını kutlamak zorunda kaldık. Bu yıl tüm dünyada yaşanan koronavirüs salgını sebebiyle daha farklı bir şekilde idrak etmek zorunda kalıyoruz. Bu bayram çok değişik ve farklı olacak ancak sağlığımız için süreci bu şekilde yaşamak zorundayız. Ama sağlık olsun Bayram sevinci yeriğimizde ve kalbimizdedir. Bu vesileyle nice sağlıklı günlerde daha güzel bayramlarda buluşmak  dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunuyor, Ramazan Bayramınızı en içten dikellerimle kutluyorum.