Ak Parti Arnavutköy Belediye Meclis üyesi Mustafa Işın Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mustafa Işın Mesajında, ''Toplumsal birlikteliğin daha derinden yaşandığı ortak değerlerimizin hatırlandığı bir Ramazan Bayramı'na daha ulaşmanın mutluluğunu ve coşkusunu milletçe hep birlikte yaşıyoruz'' diyen Işın, bayramların umutları canlandıran, herkesi kaynaştıran ve bütünleştiren, toplumsal huzuru pekiştiren anlamlı günler olduğunu vurguladı. Işın, mesajında, şunları kaydetti:

''İyilik ve güzelliklerin filizlendiği bayramlar aynı zamanda millet olma şuuruna ermenin, ortak değerlerimizi güçlendirmenin aramızdaki bağları geliştirmenin vesilesidir. Milletimizi güçlü kılan büyük medeniyet geleneğimizin, köklü kültürümüzün ve manevi değerlerimizin kazandırdığı dayanışma ruhu, bizim en büyük enerji kaynağımızdır. Dünya milletleri arasında bizi farklı kılan bu özelliklerimiz, toplumsal yaşamımızın simgeleşen günlerinden olan bayramlarımızda daha güçlü hissedilmekte ve geleceğe yansımaktadır.
Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın mübarek Ramazan Bayramını tebrik ediyor, milletimize, İslam âlemine ve bütün insanlığa huzur, barış ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum" dedi.