MERCAN İNŞAAT

Firma Kodu #219
Sektör İnşaat
Adres Hicret Mahallesi, Kıbrıs Caddesi, No:362/C Bolluca
URL http://www.mercaninsaat.org
Şehir/Eyalet İstanbul
Eklenme Tarihi 26.02.2024

MERCAN İNŞAAT

Güven inşaa ediyoruz. MERCAN İnşaat 2013’de kurulmuş olup kısa sürede doğruluk, dürüstlük ve istikrar politikalarını gözeterek yapmış olduğu başarılı çalışmalarla inşaat sektöründe kökleşmiş örnek bir firmadır. İnsan hayatını esas alan  MERCAN İnşaat.’ın amacı her gelir grubuna hitap ederek, alt yapısı çözümlenmiş, doğayla bütünleşmiş, güvenli, modern ve estetik yapılar inşa etmektir. Bu amaçla; konusunda uzman teknik kadrosu, profesyonel, takım çalışmasına yatkın, çağdaş analitik düşünceye sahip ekibi, ödünsüz kalite anlayışıyla insanlara daha rahat ve çağdaş bir yaşam sunan projeleri geliştirmeye ve bunları hayata geçirmeye devam etmekte olup, inşaat sektöründe kendine sağlam bir yer edinmiştir.

 MERCAN İnşaat’ı bazı benzerlerinden ayrılan temel özelliklerinden biri projelerinde inşaat ve malzeme kalitesi kadar çevresel ve sosyal unsurlara da son derece önem vermesi ve özenli yaklaşmasıdır. Öte taraftan müşterilerinin bir an önce evlerine yerleşmelerini sağlamak için projelerini süratle ve zamanında bitirmek; bu konuda bize duyulan güveni boşa çıkartmamak yine vazgeçilmez ilkelerimiz arasındadır.  MERCAN İnşaat inandığı değerler ve çizdiği hedefler doğrultusunda bugüne kadar ürettiği sayısız projede % 100 başarıya ulaşmanın haklı gururuyla ve özgüveniyle bundan sonra gerçekleştireceği tüm projeleri de başarıyla tamamlayacak olmanın güvencesini vermektedir.

Modern yaşamın gereği olarak gelişen teknolojiye uygun yenilikçi çözümler üretmeyi hedefleyen firmamız, tecrübeli bir yönetici ekibin liderliğinde genç ve dinamik bir yapılanmayla, her yeni projede bir adım ileri gitmeyi kendine ilke edinmiştir.

İLETİŞİM: Muhammet Poyraz 0537 594 77 30

Ofis: 0212 597 15 85

Adres: Hicret Mah. Kıbrıs Cad. No:362/C Arnavutköy/İstanbul

Bunlar da ilginizi çekebilir