Akbank tarafından ihtiyaç kredisi kampanyası duyuruldu ve ihtiyaçlar için 50 bin liraya kadar kredi verileceği belirtildi. Bu doğrultuda aylık faiz oranı yüzde 1,38 olurken 36 ay vade imkanı da olacaktır. Bununla birlikte geri ödeme tutarı da 1854 lira olacaktır.

KREDİNİN AÇIKLAMASI

Akbank tarafından bu kredi kampanyasında ilişkin önemli bir duyuru paylaşıldı. Bu duyuruda şu ifadeler kullanıldı:

"Tüm isteklerinizi kolayca karşılayın diye kişiye özel ödeme planlı İhtiyaç Kredisi ile her zaman yanınızdayız.

Uygun ihtiyaç kredisi seçenekleri ile isterseniz düğün masraflarınızı karşılayabilir, eşyalarınızı yenileyebilir veya kendiniz için güzel bir tatil planlayabilirsiniz. Acil nakit ihtiyaçlarınız için uygun faiz oranları ve uzun vadeli tüketici kredisi ile hayatınızı kolaylaştırın.

Uygun ihtiyaç kredisi avantajlarından Akbank müşterisi olmasanız bile kolayca yararlanabilirsiniz. Size uygun ihtiyaç kredisi ve ihtiyaç kredisi faiz oranları ile isteklerinizi hemen gerçekleştirmenin keyfini çıkarın."

GEREKLİ BELGELER 

Kredi çekecek olan vatandaşların 18 yaşından küçük olmamaları gerekiyor. Bunun yanı sıra herkesin başvuru yapabildiği kredide bazı belgelere ihtiyaç duyulacaktır. Bu belgeler ise şöyle:

Kimlik belgesi

  • Vatandaşlık numarasının yer aldığı nüfus cüzdanı veya
  • Pasaport

Adres belgesi

  • Son döneme ait elektrik, su, doğalgaz ve ev telefonu faturası (Faturalar, kişinin kendi adına ya da aynı soyadı taşıyan aile bireylerinden biri adına düzenlenmiş olmalıdır. Fatura temin edilemiyor ise son bir aya ait ikametgah belgesi getirilebilir.)

Gelir belgesi

  • Ücretli Çalışan: SGK hizmet dökümü/SGK Prim Ödeme Belgesi, en son aya ait maaş bordrosu veya net maaş tutarını gösteren işyerince onaylı belge
  • Kamu Çalışanı: Kamu güncel çalışma belgesi, gelir belgesi
  • Emekli: Emekli tanıtım kartı ve emekli aylığı tahsis belgesi ya da emekli maaşına ilişkin banka hesap cüzdanı
  • Serbest Çalışan/Şirket Ortağı: Son yıla ait vergi levhası, son yıla ait bilanço ve gelir tablosu/işletme hesap özeti, ticaret sicil gazetesi/oda kayıt belgesi.
  • Menkul Geliri Elde Edenler: Faiz gelirini gösteren hesap cüzdanı

Krediye başvuru yapacak olan vatandaşlar Akbank şubeleri üzerinden veya aşağıdaki link üzerinden yapabileceklerdir. 

Başvuru için TIKLAYIN.