Devlet bankaları arasında önemli bankalardan biri olan Halkbank tarafından kredi imkanları ilan edildi.

6 AY GERİ ÖDEMESİZ 36 AY VADELİ KREDİ FIRSATI

Halkbank kredi başvurusu yapacak için  6 ay geri ödemesiz 36 ay vade ile veya 3 ay geri ödemesiz 15 ay vade ile kredi verileceği duyuruldu.

Halkbank tarafından yapılan açıklamada, "Bankamızdan maaş alan Emekli ve Bordro24 müşterilerimiz ile Bankamız BES müşterilerinin anlaşmalı seyahat firmalarından yapacakları tatil ve seyahat harcamalarının finansmanını sağlamak amacıyla 10.000 TL'ye kadar 6 ay ödemesiz 36 ay vade Tatil Destek Kredi Paketi hizmete sunulmuştur. Bankamızla Tatil Destek Paketi kapsamında turizm sektöründeki anlaşmalı üye işyerlerinden yapacağınız tatil alışverişlerinizde Paraf/Parafly ile 3 ay ödemesiz, 15 ay vade farksız Taksit imkanı sunulmaktadır" şeklinde ifade edildi.

TAKSİTLER 9 AY SONRA ÖDENMEYE BAŞLAYACAK

Öte yandan Halkbank tatil kredisi ile ilgili olarak, "Bankamız ile anlaşmalı seyahat acentelerinden yapacağınız tatil paketi satın alım işlemlerinizde konaklama bedeli azami 8.000 TL olmak üzere, toplam 10.000 TL'ye kadar 6 ay ödemesiz 36 ay vade seçeneğiyle kredinizi kullanabilirsiniz. Kredi tutarının %80’i konaklama bedeli olarak acenteye iletilecek olup, kalan %20’lik kısmı tatil harcamalarında kullanılmak üzere hesabınıza aktarılacaktır." açıklaması yapıldı.

Taksit ödemelerini 9 ay sonra başlayacağı belirtilirken, "Kredinin 1. taksiti acente ve 2. taksiti Bankamız tarafından ödenecek; taksit ödemeleriniz ise 9 ay sonra başlayacaktır. Bu kapsamda kullanacağınız kredinin faizi aylık %1,21 oranına denk gelmektedir." şeklinde olacağı açıklandı.

HALKBANK TATİL KREDİSİ BAŞVURUSU

Anlaşmalı Seyahat Firmaları (ETS Tur, Jolly Tur, Setur, Tatilbudur, Gezinomi, Touristica, TatilSepeti) aracılığıyla başvuruları Halkbank'a iletileceği açıklandı. Kredi değerlendirme sonucu ile ilgili SMS bilgilendirmesi HALKBANK tarafından yapılacaktır. Ayrıca onaylanan kredi başvurusu tarihi itibariyle 72 saat içinde Halkbank İnternet Şubesi ve Halkbank Mobil Şube’den kullanabilecek.

Halkbank İnternet Şubemize giriş yaparak; Kredi > Bireysel Kredini Kullan > Onaylı Tatil Destek Kredisi adımlarını izleyerek kredinizi kullanabilirsiniz.

Halkbank Mobil Şubemize giriş yaparak; Krediler > Yeni Kredi Başvurusu ve Sorgulama > Başvurularım > Onaylı Tatil Destek Kredisi adımlarını izleyerek kredinizi kullanabilirsiniz.

HALKBANK KREDİ BAŞVURU DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ