Hulk Hogan’ın eski eşi, ünlü Linda Marie Claridge, George Floyd’un öldürülmesinin ardından ABD’de başlayan protesto gösterilerine yönelik yaptığı ırkçı yorumla gündeme geldi.

All Elite Wrestling (AEW) Başkanı Tony Khan, Linda Marie Claridge’in eski eşi Hulk Hogan gibi tüm organizasyonlara girişinin yasaklandığını belirtti. Hulk Hogan siyahilere yönelik ırkçı yorumları ortaya çıktıktan sonra, World Wrestling Entertainment (WWE) organizasyonundan ihraç edilmişti.

Claridge, ABD’deki ırkçılık karşıtı protestolar hakkında Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Yağmalamalara bakıyorum da hepsi Afrika kökenli Amerikalılar tarafından yapılıyor. Ne kadar hırsızlık ve gasp olayı kayıt edildi bilmiyorum ama seslerini duyurmak istiyorlarsa medenileşmeleri gerek” dedi.

Twitter üzerinden yaptığı bu paylaşımın ardından Claridge, sosyal medyada büyük tepki görürken, AEW’nin Başkanı Tony Khan’dan Linda Marie Claridge sert bir cevap geldi. Tony Khan, Linda Marie Claridge’in paylaşımının altına “Tüm AEW organizasyonlarından men edilerek eşine katıldın. Tebrikler” ifadelerini kullandı. Linda Marie Claridge, gelen tepkiler üzerine paylaştığı mesajını hesabından sildi.