Ünlü gazeteci Andrew Marr'ın konuğu olan Başbakan David Cameron'a programda, CNN muhabiri Christiane Amanpour ve İngiliz gazeteci David Aaronovitch de eşlik etti. Cameron'ın, Nijerya'da Boko Haram terör örgütü tarafından kaçırılan ortaokul öğrencilerinin serbest bırakılması için çağrıda bulunduğu programın sonunda ise Marr, İngiltere Başbakanı'nın sözünü kesti.

Kendilerine ayrılan süreyi aştıklarını belirten Marr, "Bugün ben herkese 'Kapa çeneni' diyen adam oldum" diyerek programı kapatmak zorunda olduğunu söyledi. Cameron da bunun üzerine özür dileyerek, konuşmasını yarıda kesti. Ancak Marr'ın Cameron'ın sözünü keserken "Kapa çeneni" ifadesini kullandığının iddia edilmesi, sosyal medyayı salladı.

Twitter'da başta muhalif siyasetçiler olmak üzere birçok İngiliz, pasif tavrıdan ötürü Cameron'ı eleştirirken, Marr da küstah tavrından dolayı tepki gördü.

İşçi Partisi milletvekili Andy Sawford, "Cameron bugün Andrew Marr Show'da çok sefildi. Programın sonunda çenesini kapatması söylendi" diye tweet atarak, İngiltere Başbakanı'nı eleştirdi.