Koronavirüs vakalarının gün geçtikçe artış gösterdiği ve bugün itibariyle 8 bin 700 kişinin hayatını kaybettiği İngiltere'de, 21 yaşındaki bir genç kız öldü. 21 yaşındaki Chloe Middleton, hayatıı Buckinghamshire'da sürdürüyordu. Chloe'nin ailesi, genç kızın daha önce hiçbir rahatsızlığı olmadığını ifade ediyor. İngiliz medyasında, Chloe Middleton'un ölümünün ülke genelinde koronanın aldığı en genç kurban olarak açıkladı. 

Chloe'nin annesi Diane Middleton, Facebook hesabından "Herkes lütfen Covid-19'u tekrar düşünsün. 21 yaşındaki kızının kaybeden bir anne olarak konuşuyorum" şeklinde paylaşım yaptı. 

Chloe'nin teyzesi Emily Mistry ise, Facebook üzerinden "Güzel ve iyi kalpli 21 yaşındaki yeğenim Covid-19 yüzünden öldü. Hiçbir sağlık sorunu yoktu. Tasavvur edilemecek bir acı, paramparça olduk. Virüs yayılmıyor, insanlar virüsü yayıyor. Uyarıları hayata geçirin, kendinizi ve diğerlerini koruyun" ifadeleriyle mesajını paylaştı. 

Chloe Middleton'un ailesi, İngiltere'de yaşayan vatandaşlara 'evlerinizde kalın' uyarısını yaptı.

İngiltere'de Pazar günü koronadan 18 yaşındaki bir genç erkeğin yaşamını yitirdiği bildirilmişti fakat hekimler  ölümün koronavirüsle doğrudan bağlantısı olmadığını belirtti.