Memet Can YEŞİLBAŞ/BURSA, (DHA)-CUMHURİYET Halk Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, “Seçim günü çok önemli ve en üst yöneticisinden, en alt yöneticisine kadar hazır bir şekilde bekliyoruz. Seçim günü alınacak olan tedbirleri, devletimizin her kademede alacağına ve seçimin güvenli bir şekilde yapılmasını sağlayacağına inanıyoruz” dedi.

CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimlere 1 gün kala çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bozbey, Cuma namazını Ulu Camii'de kıldıktan sonra Kapalı Çarşı esnafını ziyaret etti. Seçime 1 gün kaldığını hatırlatan Bozbey, seçim güvenliğine vurgu yaparak, “31 Mart'ta tüm Bursalılar ve ülkemizin insanları seçime gidecek. Seçimin öncelikle güvenli bir şekilde, huzur içerisinde geçmesini diliyoruz. Demokrasinin tam olarak işlemesini, demokratik anlamda gerçekten bu ülkenin her kademesindeki o sistemin çalışmasını arzu ediyoruz. Seçim günü çok önemli ve en üst yöneticisinden, en alt yöneticisine kadar hazır bir şekilde bekliyoruz. Seçim günü alınacak olan tedbirleri, devletimizin her kademede alacağına ve seçimin güvenli bir şekilde yapılmasını sağlayacağına inanıyoruz” diye konuştu.

‘BİZ PROJE İNSANIYIZ’

Bursa'da uzun zamandır sahada olduğunu belirten Mustafa Bozbey, “Yaklaşık 3 aydır daha da aktif olarak sahalara indik. İl başkanımızla, ilçe başkanlarımızla ve belediye başkan adaylarımızla birlikte, 17 ilçemize neler yapacağımızı halkımızla paylaştık. Çünkü biz proje insanıyız. Nilüfer'de 20 senede yapmış olduğumuz projelerin, kalan 16 ilçemize de yapılmasını sağlamak amacıyla bunları anlattık.

Amacımız önce çocukların gülümsemesi, ardından gençlerin, kadınların ve engellilerin gülümsemesi. Bu konudaki projelerimizi ve Bursa'nın öncelikleri olan ulaşımla ilgili, kentsel dönüşümle ilgili ve ekonomisiyle ilgili tüm projelerimizi paylaştık” ifadelerini kullandı.

'SAHADA İNANILMAZ BİR İLGİ GÖRDÜK'

Jandarma ile AFAD’dan tatbikat; gaz sızıntısı olan tankere müdahale edildi Jandarma ile AFAD’dan tatbikat; gaz sızıntısı olan tankere müdahale edildi

Seçim anına kadar projelerini anlatmaya devam edeceğini söyleyen Bozbey, şöyle konuştu:

“Ziyaretlerimiz sırasında sahada inanılmaz bir ilgi gördük. Nereye gidersek gidelim, mahallede, köyde, ilçede, bize karşı inanılmaz bir coşku seli vardı. Müthiş karşılamalar oldu. Bu ilginin sandığa yansıyacağına inanıyoruz. Sandığa yansıdığı takdirde, Bursalılar ellerini kalplerine ve vicdanlarına götürecekler ve bu coşku selini sandığa aktararak, büyük oranda bir farkla, Bursa'da Mustafa Bozbey'in Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı olarak seçilmesini sağlayacaklar. İlçelerimizde de Cumhuriyet Halk Partili belediyelerin belediye başkanlarının seçilmesini sağlayacaklar.

Ben şimdiden tüm Bursalılara sevgilerimi ve saygılarımı iletiyorum. İyi ki varlar. İnşallah beraber çalışacağız ve Bursalıları gülümseten projeleri tek tek yaşama geçireceğiz.” (DHA)