İSTANBUL, (DHA) - DÜNYANIN önde gelen borsalarından olan BingX, 6'ncı yıl dönümünü kutlamak üzere 13 milyon USDT'lik ödül havuzlu bir kampanya başlattığını duyurdu. Borsa, bugün başlayıp 31 Mayıs'a kadar sürecek olan bir dizi etkinlik ve ödül vaat eden şenliklerle kutlama yapılacağını duyurdu.

BingX'ten yazılı yapılan bilgilendirmede bugün başlayan kutlamalara ilişkin şöyle denildi:

"Festival dönemi boyunca BingX kullanıcıları, sırasıyla Vadeli İşlemler, Spot İşlemler, İtibari Para İşlemleri ve Varlık Yönetimi'ne yönelik sayısız büyüleyici çevrim içi kampanya bekleyebilir. Vadeli işlem meraklılarını, toplam 12 milyon USDT'lik etkileyici bir ödül havuzuna sahip özel bireysel ve grup işlem yarışmaları, cömert hediyeler, sınırlı süreli promosyonlar ve daha fazlası beklemekte.

Bakan Göktaş: “4,2 milyar TL Evde Bakım Yardımı’nı hesaplara yatırdık" Bakan Göktaş: “4,2 milyar TL Evde Bakım Yardımı’nı hesaplara yatırdık"

Ayrıca, günlük saat girişleri etkin kripto paralar ve deneme fonları ile ödüllendirilecek ve Kick-and-Win etkinlikleri gibi ilgi çekici oyunlarla tamamlanacak.

Spot yatırımcılar da gerçek işlem hacimlerine göre kademeli ödüllerle Kick-and-Win oyunlarına katılma fırsatına sahip olacaklar. BingX ayrıca kutlama atmosferini geliştirmek için yüzde 10'a varan faiz oranları sunan esnek mevduatlar ve büyük bir Takım Mevduat Sezonu içeren özel varlık yönetimi ürünleri de sunacak. Ayrıca, nakit bonuslar itibari para işlem hacmine göre dağıtılacak."

Genel Ürün Yöneticisi (CPO) Vivien Lin, BingX yaklaşan kampanya için duyduğu heyecanı paylaşarak şunları söyledi:

"BingX olarak, kullanıcılara kripto para piyasasında başarılarını artıran yenilikçi çözümler sunma konusundaki kararlılığımızı sürdürüyoruz. Piyasaya artan ilgiye ve alım satım faaliyetlerindeki artışa tanıklık ederken, kullanıcılarımızı ödüllendirmeyi ve canlı topluluğumuza katılan yeni katılımcılara sıcak bir karşılama sunmayı amaçlayan, başka hiçbir şeye benzemeyen bir promosyon sunmaktan mutluluk duyuyoruz."