Yıllardan beri uzay ve uzaylılar ile ilgili çeşitli araştırmalar yapan, ayrıca Orion UFO ve Dünya Dışı Varlıkları Araştırma Merkezi’ni kuran, araştırmacı Kuzey Atacan,  çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

“Uzaylılar çocukluğumdan itibaren bana görünüyorlardı. Beni bir gece 3 uzaylı alarak bir gemiye bindirdiler ve bazı şeyler söylediler.” diyen Kuzey Atacan, SuperHaber’e birbirinden ilginç iddialarda bulundu.

Atacan, ”Amerika, Almanya ile beraber İlluminaticiler, uzaylılar ile görüşüyorlar. Hatta ABD, uzaylılar ile gizli anlaşma yaparak onları gizleme karşılığı teknolojiler aldı. Uzay araçlarına benzer gemiler ile insan, uzaylı ve hayvan DNA’larından ölmeyen askerler yaratmaya çalışıyorlar” ifadelerini kullandı.

Kraliçe Elizabeth’in uzaylı olduğunu öne süren Kuzey Atacan, Obama’nın bir korumasının da uzaylı olduğunu, hatta yemin törenini uzaylıların izlediğini iddia etti.

Çamlıca Tepesi'nde üsleri var
Dünyaya 23 tür uzaylının indiğini ve insanlar arasında yaşadığını ifade eden Kuzey Atacan, bunların en belirgin özelliklerini de sıraladı.

Uzaylıların denizde Üsküdar açıklarında ve Çamlıca Tepesi’nde üsleri olduğunu söyleyen Atacan, yapılan araştırmalarda, dünya dışı varlıkların konuşma dilinin Türkçe’ye benzer olduğunun belirlendiğini vurguladı.